Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Voorbouwwastafels van Villeroy & Boch

Design dat overtuigt.

Veelzijdige esthetiek

Kies uw voorbouwwastafel uit de talrijke designvariaties. Bevrijd van al het overbodige is de Memento het toonbeeld van consequente rechtlijnigheid. Het model Sentique wordt gekenmerkt door decente welvingen. Vorm en kleur ‒ kies de voorbouwwastafel die in alle opzichten voldoet aan uw esthetische gevoel.

Volmaakt gelukkig ...

Wie wil dat niet graag? Eén wens kunt u echter heel eenvoudig in vervulling laten gaan: die van een eigen feelgood-badkamer. De voorbouwwastafels van Villeroy & Boch vallen op door hun fraaie vorm en de geringe ruimte die ze innemen. De zeer uiteenlopende modellen en uitvoeringen kunnen probleemloos worden geïntegreerd in uw feelgood-oase.

Doorlopende contouren van schoonheid

Geniet u van de harmonie in uw badkamer. Van het fonteintje tot het bidet ‒ bij elke voorbouwwastafel leveren wij de passende toebehoren. Zo overtuigt uw badkamer met het fraaie design dat u vol trots uw gasten toont, maar nog liever zelf ervaart. En bijzonder praktisch daarbij: De voorbouwwastafels zijn bijzonder eenvoudig te reinigen, dankzij de oppervlakteveredeling CeramicPlus die het water er direct laat afdruipen.