Cadeaus en meer voor de lente

Dompel uzelf onder in de lentewereld van Villeroy & Boch

Lentecadeaus van Villeroy & Boch

De dagen worden weer langer, ijs en sneeuw maken plaats voor de eerste knoppen: het is weer lente. Verwen uzelf en anderen met kleine attenties en geniet samen van de nieuwe lente.

Online inkopen


De bloemenpracht van de lente: onze vazen

Met onze geliefde mini-vazen Nek, Numa en Tiko in de lenteachtige pasteltinten Lovely Rose en Mellow Blue presenteert u stijlvol kleine boeketten of afzonderlijke bloemen. De grotere vazen uit onze collectie Oronda overtuigen met hun tijdloze design. Doe moeder, partner of een vriendin een bijzonder plezier met een mooi boeket van verse lentebloemen.


Laat de lente ontwaken

Onze collecties Mariefleur en Mariefleur Gris zijn echte klassiekers. Gedetailleerd verwerkte bloemversieringen en de tijdloos fraaie vormtaal maken uw decoratie voor de lente bijzonder stijlvol. Met de aantrekkelijke schalen of de charmante bonbon-borden met zoete lekkernijen doet u mensen een groot plezier.


FLOREANA

Laat de tafel bloeien: Floreana

Bij de koffie, de eerste brunch op het terras of bij het gezamenlijke diner op een zwoele lenteavond: de delicate versieringen van de collectie Floreana in rood, blauw of groen doen denken aan de eerste tere knoppen van de lente. Afzonderlijk of gecombineerd vormen de ontbijt-, koffie- en maaltijdsets van deze collectie een bijzonder cadeau bij verhuizingen of het betrekken van een nieuwe woning.

DRESSED UP

Altijd de juiste keuze: de glascollectie Dressed Up

Net zoals de lente elk jaar een nieuw begin vormt, verliest de fraai retro-chic van glascollectie Dressed Up nooit zijn charme. De in vier decente lentekleuren uitgevoerde, origineel ontworpen glazen geven allerlei gelegenheden een bijzonder stijlvolle touch. Geniet met uw vrienden met deze glazen van verse vruchtensappen, verfrissende wijn of vruchtensap met spuitwater of longdrinks.