Huwelijksgeschenken voor iedere smaak

Vind het passende cadeau voor het bruidspaar in onze cadeau-wereld

Maak de mooiste dag van het leven tot een onvergetelijke dag


Een huwelijk is een heel bijzondere stap voor twee mensen die hun liefde voor elkaar samen met de belangrijkste mensen in hun leven willen vieren. Met een persoonlijk huwelijkscadeau helpt u deze bijzondere dag onvergetelijk te maken. Klassiek porselein van La Classica of iets origineels uit de Amazonia-collectie. bij ons vindt u een grote keuze aan cadeau-ideeën voor bruiloften, stedelijk of landelijk, eenvoudig of weelderig.

... With a little help from my friends


Volgens de traditie geef je op een bruiloft iets geleends, iets ouds, iets nieuws en iets dat blauw is cadeau. Dat en meer vindt u in onze Villeroy & Boch-cadeauwereld. Met een persoonlijk huwelijkscadeau helpt u deze bijzondere dag onvergetelijk te maken. Klassiek porselein van La Classica, iets fraais van Nobilis of iets origineel uit de collectie Amazonia: bij ons vindt u een uitgebreide selectie aan cadeau-ideeën voor het bruidspaar, ongeacht of zij voor een urban of rustiek, eenvoudig of overvloedig huwelijksfeest hebben gekozen.

Een perfecte trouwdag


Alles wat u in uw gezamenlijke huishouding nodig heeft vindt u in onze cadeau-wereld. Prachtig klassiek tafelgerei met het La Classica Contura-decor, wijnglazen en karaffen van Purismo of decoratieve schalen uit de series Amazonia of Artesano zijn bijzonder geschikt. Dat en nog veel meer hebben we voor u bijeengebracht.

Amazonia vaas
Amazonia vaas
Amazonia vaas
Grand Royal champagneglas
Grand Royal champagneglas
Grand Royal champagneglas

Andere cadeaugelegenheden...

ALLE CADEAUS