GENIET VAN DE ZOMER

De mooiste salade-ideeën van het seizoen – met het saladeservies van Villeroy & Boch

De mooiste manieren om uw salades te serveren

Het terras is aangeveegd, de stoelkussens zijn uitgeklopt en we kijken allemaal reikhalzend uit naar het nieuwe tuinseizoen. En natuurlijk is het logisch dat iedereen nu trek heeft in heerlijk lichte salades. Villeroy & Boch heeft hiervoor het beste servies: met zijn stijlvolle combinatie van wit porselein en acaciahout slaagt Artesano Original een brug tussen genieten van de natuur en urban flair.

Veelzijdig saladebestek

Het S+ saladebestek is niet alleen geschikt voor alle soorten salades, maar past ook bij diverse saladeschalen van Villeroy & Boch. Dankzij de acht trendkleuren is er een kleur voor elke smaak en elke tafelschikking. Door de vorm- en materiaalcombinatie van kunststof en roestvrijstaal ligt het heerlijk in de hand.

'Dankzij de bijzonder brede lepels kunt u een
fatsoenlijke portie salade opscheppen.'

Grote schalen voor grote salades

Zeker bij groene slasoorten, zoals lollo rosso of andijvie, hebt u een grotere schaal nodig. Serveer deze daarom in de grote saladeschaal van Artesano Original, die erg geschikt is voor wanneer u een salade als hoofdgerecht serveert. De clou: u kunt de dressing gemakkelijk door de salade scheppen, omdat de schaal niet alleen hoog maar ook breed is.

'De perfecte maat voor volumineuze bladslasoorten, zoals lollo rosso.'

Een pastabord, maar dan anders

Hebt u wel eens een pastabord omgetoverd in een saladebord? Als u 's zomers regelmatig salade serveert als hoofdgerecht, zet u met de Artesano Original-pastaborden altijd de perfecte portie voor. De rand van het bord biedt ruimte voor een sierlijke decoratie of een extra lekkernij.

'Versier de brede rand met garnalen, croutons of wat druppels dressing...'

Een ideaal bedje voor een baguette

Bij de zomerse keuken hoort natuurlijk ook een knapperige baguette, met de bijbehorende sausjes en dressings. De Artesano Original-baguetteschaal is uitermate geschikt voor het serveren van uw favoriete Franse brood bij een heerlijke salade. Maar de schaal is ook geschikt voor antipasti.

'Serveer knapperige baguette
of smaakvolle antipasti.'

De schone kunst van het aanmaken

Zeker in de warmere maanden wilt u salades aan tafel aanmaken, zodat het groen knapperig blijft. Het driedelige olie-en-azijnstel van Artesano Tavola is perfect voor het snel op tafel zetten van de lekkerste azijn en olie.

'Door de praktische doseerdop kan iedereen zelf de salade aanmaken.'

Genieten van een grote G

Wat is er lekkerder bij een frisse zomersalade dan een glas licht gekoelde witte wijn of rosé. Serveer uw wijn in de wittewijnglazen uit de Purismo-collectie. Deze collectie is ontwikkeld in samenwerking met een sommelier en is een waar genot om uit te drinken: een glas speciaal voor frisse en sprankelende wijnen, zoals Riesling of Sauvignon, een ander glas voor de zachte en rondere Chardonnay, Pinot Blanc of Pino Grigio.

'Een heerlijke eenvoudige oplossing
voor veeleisende fijnproevers.'

Een beetje Provençaalse flair in de stad

Wilde rozen, kleurige geraniumbloesems en zachte rozemarijn; met het bloemdessin van Artesano Provençal Verdure geeft u uw zomertafel dat echte Franse 'savoir vivre'! De handgeschilderde bloemen van de kunstenaar Isabelle de Borchgrave doen u verlangen naar de zomer – prachtig te combineren met de pure witte vorm van de Artesano Original-collectie.

'Geniet van de luchtigheid van de Franse landelijke stijl.'


Zo proeft de zomer – saladerecepten om te downloaden

Het klinkt eenvoudig, maar is het alleszins! Download het recept van Johann Lafer en maak indruk op vrienden en familie met deze potpourri aan heerlijkheden.

Gebakken garnalen à la Johann Lafer zijn op zich al een traktatie. In combinatie met deze zomerse salade krijgt u er gewoon geen genoeg van. Probeer het zelf!