LA DOLCE VITA

Pizza, pasta en passione!

Lekker eten, goede ingrediënten, Italiaans, rustiek lekker

Een oud landhuis, de zonsondergang, een glas wijn en de warme geur van zonnige en gevarieerde ingrediënten: dat is kenmerkend voor Italië en maakt vooral de gastronomie van het land zo bijzonder. Bij geen enkele maaltijd mogen verse groente, lokale kaas of kruidige olijfolie ontbreken. Ga met ons op een culinaire reis langs eenvoudige, traditionele, Italiaanse gerechten: een reis voor oog en smaakpapillen...


Als er samen pizza wordt bereid, heeft iedereen de mogelijkheid om voor zijn eigen smaak te gaan. Geheel volgens het motto van de “vier jaargetijden” kan de pizza in een willekeurig aantal delen worden opgedeeld en door elk persoon individueel worden belegd. De gezamenlijke bereiding is leuk en er is voor ieder wat wils bij.

De perfecte Toscaanse pizza

met pesto, gedroogde tomaten, ricotta en aubergine

Naar het recept

Handgemaakte tagliatelle

Het perfecte pastadeeg

Naar het recept

De kunst van de perfecte pasta

Geen enkel gerecht is zo populair en wordt zo vaak gegeten als pasta - en je krijgt er nooit genoeg van.

Het zijn gerechten die weliswaar simpel klinken, maar die door de onvervalste, natuurlijke energie van elk apart ingrediënt toch bijzonders zijn. Zo zit in zelfgemaakte tomatensaus bijvoorbeeld 30 procent meer immuunversterkend lycopeen dan in conventionele producten.

“De zin van eten en drinken is om samen te zijn en het betekent leven en met anderen samenleven.”

Wie beter eet, leeft dus automatisch beter.


Het is dus tijd voor een heerlijk bord pasta.

Pasta Passion

Set spaghettiborden

Pasta Passion

Set pastaborden

Pasta Passion

Serveerschotel

Wie de klassieke tomatensaus te simpel vindt, kan deze met eenvoudige trucs snel aanpassen. Snijd gewoon uw favoriete groente fijn en voeg deze toe aan de tomatensaus. Wie meer van pesto houdt, kan wat spinazie, pijnboompitten en olijfolie met elkaar mengen: zo tovert u een zomerse en kruidige pesto.

Alle artikelen in één oogopslag

LA DOLCE VITA