PIZZA PASSION

Voor pizzaprofessionals en hobbybakkers

Noviteit 2017

PARTYSCHAAL RECHTHOEKIG

Eenvoudig snijden en handig serveren op keramische borden

Voor enthousiaste pizzaliefhebbers biedt Pizza Passion alles om de pizza eenvoudig en elegant te serveren - voor een gezellige avond met z'n tweeën of een grote tafel met vrienden en familie. Dankzij de pizzasteen met houten schep en de plaat met geïntegreerde snijdgroeven en handige bordjes voor de stukken, kan de pizza snel uit de oven worden geserveerd. De topping-set zorgt voor de individuele kruiden, zodat iedereen optimaal van de pizza kan genieten.

De vierdelige topping-set van de Pizza Passion-serie, bestaand uit drie schaaltjes en een serveerplankje, is ideaal om ingrediënten voor individueel kruiden en garneren van de pizza aan te bieden. Want er zijn talloze mogelijkheden om een pizza naar wens te verfijnen: met gehakte uien, kappertjes, kruiden, verse vijgen, Parmezaanse kaas, rucola of avocado - alles is mogelijk.

Zo wordt een verse pizza geheel in Italiaanse stijl gebakken: de pizzasteen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en reduceert het uitlopen van vloeistof - hierdoor wordt het pizzadeeg bijzonder knapperig. Met de houten schep kan de hete pizza eenvoudig uit de oven worden gehaald. De verhoging aan de ene kant van het pizzasteen en de vlakke vorm van de schep helpen erbij om te zorgen dat de pizza op het bord en niet in de oven terecht komt.