Benodigdheden:


• 3-4 kerstomaten, gehalveerd
• ¼ komkommer gesneden
• een handvol spinaziebladeren
• 100 g kikkererwten
• 7-8 mozzarellabolletjes
• ¼ avocado
• 1 wortel, geraspt

Voor de dressing:
• 1 citroen, alleen sap
• 1 eetlepels olijfolie
• 2 eetlepels yoghurt
• 1 EL honing
• 2 EL poedersuiker

Voor de quinoa:
• 5 dl groentebouillon
• 250 g quinoa 
• zout, naar smaak

Quinoa Buddha Bowl

Bereiding:

Kook de quinoa, was de groenten. Rasp de wortel, snijd de komkommer en halveer de tomaten. Presenteer eerst de quinoa in de Modern Dining bol en voeg vervolgens de groenten als topping en de dressing toe. Een lekkere, verse ciabatta smaakt er prima bij.

To Go mueslischaaltje
To Go mueslischaaltje
To Go mueslischaaltje
To Go mueslischaaltje
To Go mueslischaaltje
To Go mueslischaaltje
To Go ontbijtbord, coupe
To Go ontbijtbord, coupe
To Go ontbijtbord, coupe