Ingrediënten

• 50 ml Rose Darjeeling-siroop (zie onder voor het recept)
• 120 ml Crémant d'Alsace Rose

Rose Darjeeling-siroop:

• 4 TL Sacred Emily Rose Darjeeling
• 250 ml water
• 225 g suiker

ROSE DARJEELING-BELLINI

Bereiding:

1. Verwarm het water in een pan tot ongeveer 80°C. Haal de pan van het vuur, voeg de thee toe en laat 5 minuten trekken, totdat een krachtig zetsel ontstaat. Giet de vloeistof door een zeef om de theeblaadjes te verwijderen. Voeg de suiker aan het zetsel toe en zwenk de pan, totdat de suiker volledig is opgelost. De siroop is in de koelkast 1 maand houdbaar.

2. Voor de Rose Darjeeling-siroop:

Verwarm het water in een pan tot ongeveer 80°C. Haal de pan van het vuur, voeg de thee toe en laat 5 minuten trekken, totdat een krachtig zetsel ontstaat. Giet de vloeistof door een zeef om de theeblaadjes te verwijderen. Voeg de suiker aan het zetsel toe en zwenk de pan, totdat de suiker volledig is opgelost. De siroop is in de koelkast 1 maand houdbaar.

Rose Cottage theepot
Rose Cottage theepot
Rose Cottage theepot
Rose Cottage gebak-/taartschaal
Rose Cottage gebak-/taartschaal
Rose Cottage gebak-/taartschaal
Grand Royal champagneglas
Grand Royal champagneglas
Grand Royal champagneglas