Altijd het perfecte cadeau: cadeau-ideeën voor mannen

Vind bij ons het perfecte cadeau voor de mannen in uw leven.

Oh man! - bij Villeroy & Boch het ideale cadeau voor hem vinden


Vader, broer, beste vriend of echtgenoot: het is niet altijd eenvoudig om het juiste, persoonlijke cadeau voor een man te vinden. Sommige mannen houden van klassiek barbecueën, andere genieten graag van een goede whiskey of cognac en weer anderen hebben een voorliefde voor goed eten en leven zich graag uit in de keuken. Maar welke hobby uw man ook heeft, in onze cadeauwereld vindt u altijd het perfecte individuele cadeau.

Genieten van de fijne dingen des levens


Een stevige scotch of cognac is goed voor lijf en leden - veel mannen zijn echte kenners op het gebied van speciale sterke dranken en weten een mooie set glazen voor hun favoriete drank dan ook te waarderen. Of hij nu de voorkeur geeft aan een scherpe whiskey uit de Schotse hooglanden, een turfachtige whiskey van Islay of een milde, complexe Ierse whiskey: een liefhebber van goede whiskey maakt u zeker blij met tumblers uit onze collecties Basic, La Divina of Scotch Whiskey.

Het perfecte cadeau voor echte gourmets


Aards of urban: steeds meer mannen zijn enthousiast over de moderne keuken en bewijzen hun kookkunsten maar al te graag. Hoogwaardig bestek of praktische toebehoren voor de keuken zijn voor dergelijke fijnproevers dan ook een ideaal cadeau. Het rustieke bestek uit onze collectie Blacksmith is perfect voor fans van klassieke burgerkost, terwijl originele, internationale creaties optimaal tot hun recht komen op borden uit de lijn Flow.

NewWave eetbord
NewWave eetbord
NewWave eetbord

Andere cadeaugelegenheden...


ALLE CADEAUS