iconische
Scroll omlaag
IETS BIJZONDERS
Een cadeau van Villeroy & Boch laat het hart van designliefhebbers sneller kloppen! Ontdek onze iconische cadeau-ideeën, van meesterlijk porselein tot en met stijlvolle woonaccessoires!
Exclusief icoon
LA BOULE
Zeven servieselementen vormen samen een perfect geheel: "La Boule" fascineert door de ongewone vormgeving en het opwindende kleurenspel. Het cadeau voor stijl-iconen!
Liefdesverklaring
METROCHIC
Puur, minimalistisch design gecombineerd met Villeroy & Boch Premium Bone Porcelain. MetroChic is een echt understatement en een must-have voor alle minimalisten met een uitgelezen smaak.
Veelzijdig, uniek
MANUFACTURE
Innovatief materiaalgebruik, een uniek gevoel en markante kleuren maken Manufacture tot een veelzijdig design-highlight! Geef onze trendartikelen van het jaar cadeau!
Eyecatcher
COLLIER
Manufacture Collier laten de harten van interieur-fans sneller kloppen! De kleuren en het gevoel van de vazen sluiten aan bij de look van Manufacture en vormen een highlight voor elke gelegenheid!
Markante asymmetrie
NewMoon
De opvallende asymmetrische rand van NewMoon in de vorm van een smalle maansikkel zorgt op doordachte wijze voor een zachte schaduw, zodat elk artikel aan de nieuwe maan doet denken!
Kosmische cadeaus
NEWWAVE STARS
De collectie NewWave Stars combineert het iconische design van NewWave met astrologie. Elke beker staat voor 1 van de 12 sterrenbeelden in goud - een prachtig cadeau, niet alleen voor verjaardagen!
CADEAU-HIGHLIGHTS
Ontdek nu al onze speciale cadeau-highlights! Er is bijna niets mooiers dan de glimlach van een dierbare bij het uitpakken van een persoonlijk uitgekozen cadeau!