Het perfecte feest? Vertrouw op 272 jaar ervaring.

Zodra de winter begint, is het weer zo ver: de adventstijd zorgt voor voorpret. En hoe kunt u beter in de stemming komen dan door uw huis prachtig feestelijk te versieren? Hiervoor hebben we onze favoriete kerstideeën in onze themawereld bij elkaar gebracht. Laat u betoveren door onze kerstinspiratie. Neem de tijd om de geweldige kerstwereld van Villeroy & Boch rustig te bekijken en iets te vinden dat geschikt is voor uw perfecte kerstfeest.

Nu verkrijgbaar in onze online shop

Oud en nieuw combineren

KERSTDECO

Wat associeert u met Kerstmis? Voor ons gaat het om het harmonieus samenzijn van jong en oud, bijvoorbeeld meerdere generaties tijdens een grote familiereünie. Of oude tradities die een beetje worden opgefrist met nieuwe ideeën. Zelfs onze kerstdecoratie kan op magische wijze worden gecombineerd met uw bestaande favoriete artikelen om zo voortdurend opnieuw te worden gepresenteerd.

MEER ONTDEKKEN

Kerst met Villeroy & Boch 2020

Levende traditie

DE KERSTBOOM

Kunt u zich Kerstmis voorstellen zonder boom? Nee? Wij ook niet. Alleen al de heerlijke geur die hij in de kamer verspreidt, een feest voor alle zintuigen. Natuurlijk ook voor de ogen, een kerstboom is tenslotte bedoeld voor liefdevolle decoratie. De boom biedt zowel plaats aan de feestelijke ornamenten en borden van onze kerstwereld als aan uw cadeaus.

MEER ONTDEKKEN