PAASRECEPTEN

Verwen uw gasten met heerlijkheden

Wat koken dit jaar?

Traditioneel of modern: Pasen is een geweldige gelegenheid om samen te koken. Gebruik de feestdagen om bijzondere culinaire hoogtepunten te creëren en verwen uw gasten, familieleden en zeker ook uzelf met klassiekers of moderne gerechten.

Paaskoekjes van zandtaartdeeg met glazuur

Bladerdeeghaasjes met roerei

Haasje van gistdeeg

Krans van gistdeeg

Groentequiche

Deegvlecht met maanzaad

Zoete aardappel-mango-soep

Pancake-paashaas

Lentepasta

Alle recepten

Ontdek onze grote keuze aan recepten
voor elke smaak en elke gelegenheid.

Moderne gerechten voor Pasen

Een trend, niet alleen met Pasen, is het achterwege laten van vlees. Gebruik in plaats daarvan seizoensgroenten, bijvoorbeeld in combinatie met een klassiek gistdeeg, en serveer uw gasten een stevige broodkrans met basilicum en tomatenpesto. Of een stevige paprikasoep die u met verse tuinkers afrondt.

Dit interesseert u mogelijk ook:

PAASBRUNCH