PAASVERHALEN

Haasjes om van te houden

Zo verwelkomen we de lente!

Pasen luidt de lente in! We nemen afscheid van de donkere winterdagen en verwelkomen het vrolijke, zonnige seizoen met feestelijke koffie en de paasbrunch. In de lente sieren schattige paashazen, vrolijk beschilderde eieren en frisse, gekleurde bloemen ons huis. De paascollecties van Villeroy & Boch bieden zowel bijpassend lenteachtig serviesgoed als paas-accessoires voor een perfect gedekte paastafel.

ALLE ARTIKELEN VOOR UW PASEN

Verzamelobjecten voor paasliefhebbers

De beide hazenbroertjes en -zusjes Anna en Max zijn klaar voor de paaswandeling en staan ​​dit jaar centraal in de gelimiteerde Annual Easter Edition. De bekers met oor, borden, kommen, eierdopjes en porseleinen eieren zijn allemaal versierd met kleine haasjes in lentekleuren.
De vijf artikelen zijn geliefde verzamelobjecten en bovendien prachtige cadeau-ideeën voor Pasen. De Annual Easter Edition 2023, die alleen in het jaar van uitgave verkrijgbaar is, beschikt over een gouden bodemstempel die het jaar van uitgave aangeeft. De gelimiteerde verzamelobjecten, die eruit zien alsof ze door paashaas zelf zijn ingepakt, zijn bijzonder leuk om cadeau te geven.

Wat zou Pasen zijn zonder de paashaas? En het plezier van jong en oud is nog groter wanneer hij zijn hele familie meeneemt, zoals bij onze nostalgische collectie Bunny Tales. Alle hazen helpen bij de voorbereidingen voor Pasen: opa Hans, mama Emma en de kinderen Anna, Max en Paul.

De haasjes kijken vooral uit naar het beschilderen van de eieren: opa Hans verklapt namelijk de kneepjes van het vak. Op deze manier leren de nieuwsgierige kleine haasjes de unieke technieken van het beschilderen van eieren. Kleurrijke, met de hand beschilderde porseleinen figuren tonen hoe de vlijtige kleine haasjes zich met veel plezier en de grootste zorg vermaken bij het beschilderen van de eieren.

Dit interesseert u mogelijk ook:

PAASCADEAUS