BREUKGARANTIE VOOR KERAMISCH KINDERSERVIES

Villeroy & Boch geeft op alle in Europa gekochte porseleinen artikelen van de kinderseries "Happy as a bear", "Hungry as a bear", “Chewy around the World“, “Lily in Magicland“, “Chewy’s Treasure Hunt” en “Animal Friends“ van Villeroy & Boch een breukgarantie van 2 jaar vanaf de datum van aankoop.

1. Voorwaarden voor een garantievergoeding conform deze garantie zijn:

· een product van de genoemde series is gebroken

· het product werd in overeenstemming met de gebruikelijke bedoeling gebruikt

· het product werd in Europa gekocht

2. Mocht binnen 2 jaar na aankoop een porseleinen artikel van de Villeroy & Boch kinderseries "Happy as a bear", "Hungry as a bear", “Chewy around the World“, “Lily in Magicland“, “Chewy’s Treasure Hunt” of “Animal Friends“ gebroken zijn, leveren wij in het kader van deze garantie gratis vervanging binnen Europa. Worden de betreffende delen niet meer geleverd, leveren wij naar ons goeddunken gelijkwaardige identieke producten uit het actuele assortiment of wij vergoeden het aankoopbedrag.

3. Om gebruik te maken van de garantie, stuurt u een foto van het artikel en de bijbehorende kassabon naar: service.de(at)villeroy-boch.com of via post naar:

Villeroy & Boch AG
Unternehmensbereich Dining & Lifestyle
Rieffstrasse 46
66663 Merzig
Duitsland

De wettelijke rechten blijven door de garantie van Villeroy & Boch onaangetast en worden - voor zover ze voor de eindklant gunstiger zijn - door de garantie niet ingeperkt.

De garantie laat eveneens de rechten onverlet van de eerste eigenaar en eventueel de consument jegens de verkoper waar de eerste eigenaar het product heeft gekocht.

De garantie van Villeroy & Boch valt onder het Duitse recht. De plaats van uitvoering van de verplichtingen van de garantie van Villeroy & Boch is Mettlach, Duitsland. Voor zovertoegestaan door de wet is zetel van de bevoegde rechtbank gevestigd in de vestigingsplaats van Villeroy & Boch.

< Collectie Chewy & Lily