Grote kerstprijsvraag 2021

Schrijf u in en win

DE PRIJSVRAAG IS BEËINDIGD

De winnaars worden door per e-mail geïnformeerd.

Win geweldige prijzen ter waarde van meer dan € 3.800**

Bij onze grote kerstprijsvraag maakt u kans onze handbeschilderde Santa speeldoos, een nostalgische North Pole Express of een Toy's Delight Royal Classic beker voor gezellige momenten te winnen.

1e-5e PRIJS

elk 1 x Christmas Toy's Memory Santa

Santa Claus is coming to town

Onze met de hand beschilderde Santa zorgt voor kerstsfeer bij u thuis. De speeldoos speelt de klassieker "Santa Claus is coming to town" en zet met een theelicht een feestelijk lichtaccent. Maak uw kerstdecoratie op stijlvolle wijze compleet.


6e-15e PRIJS

elk 1 x Christmas Toys Memory North Pole Express

Moderne nostalgie

De met de hand beschilderde Christmas Toy's Memory North Pole Express herinnert aan de tijd dat de Kerstman speelgoed meebracht. Deze figuur brengt de North Pole Express direct in huis en zorgt voor een nostalgische sfeer voor het hele gezin.


16e-45e PRIJS

elk 1 x Christmas Toy’s Delight Royal Classic beker

Kerst om te genieten

Laat uw dag betoveren door onze Christmas Toy's Delight Royal Classic beker boordevol kerstsfeer. Met deze extra grote beker smaken uw cacao of koffie 's ochtends en kerstthee 's avonds onder de kerstboom nog lekkerder!

Doe mij aan de prijsvraag!

Deelname aan de prijsvraag vloeit voort uit aanmelding voor de Villeroy & Boch nieuwsbrief en het inzenden van de volledige deelnameverklaring. Deelname is mogelijk tot en met 20-12-2021.

Veel succes!