Style-guide prijsvraag

Van designer-loft tot romantische cottage - maak het mooi in huis!

Voor trendsetters

Voor klassiek-liefhebbers

Voor romantici

Voor design-fans

DE PRIJSVRAAG IS BEËINDIGD

De winnaars worden door per e-mail geïnformeerd.

Sets met een totale waarde van meer dan € 500** te winnen!

Welk type ben jij?

Kies je favoriet uit vier verschillende stijlen en win met een beetje geluk de serviesset in je favoriete look. Per stijl wordt er een van de onderstaande sets verloot. Gewoon registreren, je persoonlijke look aangeven en meedoen!

Romantici

Cottage-feeling voor romantici

Voor iedereen die een idyllisch gevoel in huis wil halen, is onze Mariefleur serviesset bestaande uit een eetbord, ontbijtbord, mueslischaaltje en beker met oor de juiste keuze. Nu meedoen en winnen.

Liefhebbers van klassiek

Een klassieker voor altijd

De elegantie van Anmut Gold is nauwelijks te overtreffen en maakt van elke tafel iets heel bijzonders! Win nu een Anmut Gold ontbijtset voor twee personen. 

Trendsetters

Amazing. Not perfect.

Crafted nonchalant brengt de individuele pottery-trend bij je in huis - doe nu mee en ontvang een Crafted-set voor twee personen in de trendkleur grijsblauw!

Design-fans

Design-highlights voor elke eettafel

Manufacture Rock en NewMoon - een meer fascinerende combinatie op tafel is nauwelijks mogelijk! Doe nu mee en win een set voor vier personen met onze design-bestsellers!

Doe mee aan de prijsvraag

Deelname aan de verloting vindt plaats door het volledig ingevulde deelnameformulier in te zenden en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Deelname is mogelijk tot en met 25-3-2021.

VEEL SUCCES!

*Verplicht veld / **Adviesprijs-waarde