Zomergevoel met Rose Garden PRIJSVRAAG

Vier met ons onze nieuwe product Rose Garden

DE PRIJSVRAAG IS BEËINDIGD

De winnaars worden door per e-mail geïnformeerd.

Sets met een totale waarde van meer dan € 2.500** te winnen!

Win met een beetje geluk 1 van in totaal 8 zomersets!

Sierlijk op weg naar de zomer

De voorpret voor de mooiste tijd van het jaar is groot. Of het nu gaat om een ontspannen ontbijt in de vrije natuur of een stijlvol diner op uw terras – geniet van de eerste zonnestralen met onze nieuwe product Rose Garden en laat u meevoeren in een bloemrijke rozentuin. Schrijf u nu in en win met een beetje geluk een van de twee liefdevol samengestelde zomersets!


4 x zomerset brunch-editie

Van dit zomerse servies krijgt u zin in een gezellig ontbijt in de tuin. Trakteer uw dierbaren op verse broodjes, divers hartig of zoet beleg en vers fruit. Vers geperst sinaasappelsap uit de Rose Garden champagneglazen smaakt er perfect bij. Met een beetje geluk wint u de brunch-set uit onze nieuwe collectie Rose Garden voor een betoverend ontbijt met familie of vrienden.


4 x zomerset diner-editie

Dek uw tafel af met onze nieuwe product Rose Garden en geniet met uw dierbaren van de eerste milde zomeravonden met uitstekend eten en lekkere dranken. Met verse bloemen in de Rose Garden kan is de droom van een diner midden in een rozentuin helemaal perfect. Het speelse Rose Garden servies maakt van elk moment een moment om te genieten. Met een beetje geluk wint u de diner-set uit onze nieuwe collectie Rose Garden voor een heerlijk diner met familie of vrienden.


*Verplicht veld / **Adviesprijs-waarde