Koffiewereld

Alles over koffie

Statistisch gezien drinkt elke Duitser elke dag twee kopjes koffie. De aromatische drank is daarmee populairder dan water of bier - en bovendien ideaal om gasten mee te verwennen. Ontdek hier hoe de onopvallende koffiekers na de oogst door het branden meer dan 800 smaken openbaart die de neus en de smaakpapillen strelen. En waarom de koffieteelt vooral afhankelijk is van de bodem en het klimaat.

Tevens bieden we u een overzicht van interessante koffietrends van over de hele wereld. Kijk iets verder dan de rand van uw kopje filterkoffie en ontdek nieuwe koffiewerelden - zoals de Cold Brew, die door kenners als bijzonder aromatisch wordt beschouwd.

Van de boon naar het genot

Koffieproductie

Creatieve manieren om koffie te bereiden

Wereldwijde koffietrends

Hoe drinkt u uw koffie het liefste? Vers gezet als filterkoffie of liever als espresso? Met veel melk als latte of als latte macchiato? We laten u de verschillende varianten in detail zien en geven u tips over hoe u uw koffie perfect kunt bereiden.

U wilt uw gasten iets heel speciaals bieden? Dan hebben wij echt iets voor u: word een gepassioneerde barista en presenteer creaties die zelfs echte koffiekenners zullen overtuigen. Koud of warm, met of zonder melk: ontdek hoe veelzijdig koffie kan smaken.

Alles over de perfecte koffiebereiding

Koffiebereiding

Maak uw gasten blij met trendy coffee drinks

Like a barista

De koffie is klaar!
Geniet ervan samen met vrienden of als moment van rust en ontspanning voor uzelf.
Laat u verleiden door de geur en smaak en ervaar plezierige momenten met koffie zoals u hem het liefste drinkt.