Keukenproducten van Villeroy & Boch

Maak de keuken tot uw favoriete ruimte

De keuken is een van de meest intensief gebruikte ruimtes in elk huishouden. Er worden verse ingrediënten verwerkt tot heerlijke gerechten. Vaak is er ook een klein eethoekje waar het gezin de gemeenschappelijke maaltijden gebruikt en het heel gezellig kan zijn.

Een visueel aantrekkelijke sfeer is daarom net zo belangrijk in de keuken als een eenvoudig te onderhouden, functionele uitrusting. De innovatieve spoelbakken, kranen en het praktische toebehoren van Villeroy & Boch verenigen dit op succesvolle wijze.

Aanpasbare designstukken

Met een goed gevoel voor hedendaags, modern design en klassieke elegantie biedt Villeroy & Boch u geselecteerde producten voor uw keuken die met een hoge mate van aanpasbaarheid overtuigen. Er zijn verschillende stijlen met elk een eigen vormtaal en de juiste varianten voor elke smaak.

Ontdek bijvoorbeeld de keramische spoelbakken die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleurnuances, met een uitstekende afwerking en een eenvoudig te onderhouden oppervlak. De esthetische objecten zijn, afhankelijk van uw persoonlijke wensen en bouwtechnische omstandigheden, verkrijgbaar als inbouw-, onderbouw- en vlakbouw-modellen.

Hoogwaardige glans en nuttige functionaliteit

De keukenkramen van Villeroy & Boch zijn naar keuze verkrijgbaar in decente of opvallende, creatieve ontwerpen. De zacht gebogen of rechtlijnige, minimalistische varianten overtuigen met krachtige designs en zien eruit als sieraden aan de rand van de spoelbak. De kranen, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en met verschillende oppervlakte-afwerkingen, zijn bijzonder gemakkelijk te onderhouden en duurzaam.

Het hoge gebruiksgemak en nuttige extra functies maken het dagelijkse werk in de keuken eenvoudiger. Voor een verantwoord gebruik van schaarse bronnen, en ter bescherming van uw portemonnee, beschikken veel modellen over geïntegreerde water- en energiebesparende functies.

Doordacht toebehoren

Praktisch keukengerei vereenvoudigt het bereiden van heerlijke maaltijden. En als ze er stijlvol uitzien, worden groente schoonmaken, afwassen en andere activiteiten een stuk leuker. Daarom vindt u bij Villeroy & Boch hoogwaardige houten planken waarmee u verse ingrediënten op een glad, gemakkelijk schoon te maken oppervlak kunt snijden en fileren.

Het wassen van groenten en fruit is eenvoudiger dankzij slimme inzetzeven en de restschalen die in de spoelbak kunnen worden geïntegreerd, zorgen voor zuiverheid en overzicht op het werkblad. Overtuig uzelf van het brede scala aan hoogwaardig keukengerei en profiteer van de voordelen die deze nuttige helpers u bieden.