Onderscheidingen voor Villeroy & Boch

Bekroonde keukendesigns en innovaties

Villeroy & Boch staat al meer dan 250 jaar voor stijlvast design en innovatieve ideeën. De creatieve keukendecors en de uitstekende productkwaliteit worden niet alleen gewaardeerd door onze klanten, maar ook uitstekend beoordeeld door vakjury's. Maak kennis met onze excellente bekroonde keukens.

2022

German Design Award 2022

Uitstekend en bekroond design betekent de uitdagingen van onze tijd aangaan, antwoorden ontwikkelen en innovatieve vormgeving bieden. De German Design Council (Rat für Formgebung) herkende dit alles in onze collectie Subway Style en heeft de collectie tot "Winner" van de German Design Award 2022 uitgeroepen.


Subway Style is zo veelzijdig als het leven en wordt gekenmerkt door vele keuzemogelijkheden: Met talrijke kleuropties, verschillende maten en verschillende inbouwmogelijkheden past de collectie zich optimaal aan individuele levensstijlen en keukensituaties aan. 
 

2021

Kitchen Innovation Award 2021 – keramische spoelbak Subway Style van Villeroy & Boch bekroond

In 2021 reikt het LifeCare initiatief voor de 15e keer de Kitchen Innovation Award uit aan de meest geliefde keukenproducten. Dit jaar gaat de felbegeerde prijs, gebaseerd op de criteria functionaliteit, innovatie, productvoordelen, ontwerp en materiaaleigenschappen, naar Subway Style van Villeroy & Boch. Hygiëne speelt een zeer belangrijke rol in de keuken. Subway Style onderscheidt zich niet alleen met de keramische materiaalvoordelen van het product. Dankzij de oppervlakteafwerking CeramicPlus is het nog eenvoudiger schoon te maken dan traditioneel keramiek. De hoogwaardige spoelbak is kras- en stootvast, hittebestendig en voedselveilig.

Subway Style Villeroy&Boch

2019

German Innovation Award

Met Siluet presenteert Villeroy & Boch de eerste keramische spoelbak van het unieke materiaal TitanCeram. Dankzij de uitmuntende innovatie werd Siluet in 2019 als winnaar in de categorie “Excellence in Business to Consumer – Kitchen“ bekroond met de German Innovation Award. De German Innovation Award erkent producten uit verschillende industrieën die zich met name onderscheiden door gebruikersgerichtheid en toegevoegde waarde in vergelijking met eerdere oplossingen.

2018

Innovatieprijs voor Siluet

Nauwkeurig design met subtiele lijnvoering – met Siluet presenteert Villeroy & Boch de eerste keramische spoelbak van het unieke materiaal TitanCeram. Een speciale formulering van natuurlijke grondstoffen maakt de productie mogelijk van keramische producten met scherp getekende randen en dunne wanddiktes. De rand is smal, de hoeken hebben een kleine radius en het bekken is recht. Hiermee is Siluet ideaal voor echte keuken-estheten.

“KeukenInnovatie van het jaar®“

Al voor de twaalfde keer verleende het initiatief LifeCare de gerenommeerde consumentenprijs “KeukenInnovatie van het jaar“. Nadat een vakjury met 17 leden een voorselectie had gemaakt, werd de consument gevraagd welk product bijzonder overtuigend was. In 2018 was de innovatieve Villeroy & Boch Siluet keukenspoelbak de prijswinnaar.

2017

German Brand Award voor Villeroy & Boch keukenspoelbakken

Bekroond met de German Brand Award 2017 overtuigen de keramische spoelbakken van Villeroy & Boch niet alleen met hun hoge kwaliteit, maar ook dankzij de veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Ontwerp uw keuken in klassiek wit of zet accenten met trendy kleuren zoals Midnight of Coral. 

2011

Innovatiewinnaar Metric Art

Niets kan een spoelbak zo krachtig en bestendig afbeelden als Metric Art. De spoelbak wordt een sculptuur, een statement van de hele keuken. Laat zelfbewuste accenten toe en presenteer uw keramiek op indrukwekkende wijze met Villeroy & Boch. Het centrale designkenmerk is de markante spoelbakrand in combinatie met een strakke vormentaal en een gereduceerde radius. Functioneel overtuigt METRIC ART met een duidelijke scheiding tussen werkoppervlak en nat gedeelte, evenals ruime afmetingen: als enkele of als dubbele spoelbak - een sterk stuk design voor uw keuken. Maak kennis met de winnaar van de Interior Innovation Awards 2011.

2009

Design Award voor Subway »White Pearl«

De perfecte verbinding: SUBWAY »white pearl«. Door het moderne design komt het elegante decor nooit opdringerig over, maar het is altijd aanwezig. Geïnspireerd door de bestekseries Gray Pearl en Ivoire, exclusief van Villeroy & Boch. Met dit unieke design overtuigde SUBWAY »white pearl« bij de Reddot Design Award.