Kleuren & decors van Villeroy & Boch

Een kleur voor elke keuken.

Met het grote aantal kleuren en decors van Villeroy & Boch kunt u uw keuken vormgeven op basis van uw persoonlijke voorkeuren. U hebt de keuze uit veel lichtechte keramiekkleuren en twee stijlvolle decors. Kies naar believen voor stralend wit of voor kleurige accenten. Dankzij de grote kleurkeuze kunt u de kleur van de keramische spoelbak afstemmen op het werkblad en de keukenfronten om uw keuken tot in het kleinste detail stijlvol en individueel vorm te geven.

Tijdloze wittinten

De klassieker Wit Alpin of het volgens de nieuwste formulering ontwikkelde stralende Snow White zijn in elke keuken op prachtige wijze toe te passen. Tevens kunt u mat Edelweiss kiezen - een bijzondere uitvoering die zowel in moderne als klassiek-elegante keukens voor een persoonlijk accent zorgt.

Wit Alpin
Snow White
Edelweiss

Neutrale kleuren, harmonisch afgestemd

Zorg voor warme accenten met onze beige kleurnuances. Hiervoor zijn de geliefde zachte kleuren Ivory en Crema ideaal. Aardse bruintinten zoals Cappuccino geven uw keuken een natuurlijke uitstraling. Elegante grijskleuren maken het harmonieuze kleurenassortiment compleet: het zachte Fossil, het stijlvolle Graphit en het krachtige Ebony kunnen bijzonder mooi met trendy lichte en donkere betonoppervlakken en natuursteen worden gecombineerd.

Ivory
Crema
Cappuccino
Fossil
Graphit
Ebony

Decors en effectoppervlakken

Naast spoelbakken in één kleur in glanzend of mat bieden wij ook speciale oppervlakken zoals chromit aan: hierbij glinsteren zilveren deeltjes op een glanzende zwarte achtergrond zoals bij een sterrenhemel. La Rose en White Pearl zijn betoverende wit-op-wit decors die voor geselecteerde spoelbakken beschikken zijn. La Rose en White Pearl, geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van decoratietechnieken uit het bedrijfsonderdeel Dining & Lifestyle, zijn unieke uitvoeringen die exclusief door Villeroy & Boch worden aangeboden.

Chromit
La Rose
White Pearl