Moderne keuken

Modern, stedelijk en gewoon mooi

De inrichting van ons huis weerspiegelt onze persoonlijkheid, smaak en levensstijl. Een moderne keukenstijl kan net zo goed werken in een kleine ruimte in een stadsappartement als in een grote woonkeuken. Dit hangt vooral van drie dingen af: een ergonomisch ontwerp voor maximaal gebruiksgemak, een efficiënt design voor veel opbergruimte en een moderne uitstraling. Bij Villeroy & Boch vindt u alles wat u nodig heeft om uw tijdloos mooie en functionele droomkeuken te plannen.

EEN INDIVIDUELE LOOK

Info weergeven
Sluiten
Siluet Ebony
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Een heldere look met een persoonlijk tintje

Moderne keukens worden gekenmerkt door een puur design, vaak zonder handgrepen. De afzonderlijke elementen van de inrichting, van de spoelbak tot het fornuis, worden vaak vlak ingebouwd. Bij dit functionele, heldere design mag ook de persoonlijke stijl niet worden vergeten. Aantrekkelijk vormgegeven keramiek is een uitstekende keuze – zoals de spoelbakken collectie Siluet van Villeroy & Boch, waarvan het rechtlijnige en minimalistische design elke moderne keuken tot iets bijzonders maakt. Bovendien kunt u uw keuken met gekleurde accenten een persoonlijk tintje geven. Heldere witte en crèmekleuren, tijdloos mooi steengrijs of zelfs chique zwart vullen het palet aan en maken het interieur van uw keuken op aantrekkelijke wijze compleet.

Ruimtebesparend, praktisch en aantrekkelijk

INBOUWSPOELBAKKEN

Een vlak ingebouwde spoelbak is helemaal de trend. Dat is logisch, want het design zorgt voor een uniforme look, is bijzonder eenvoudig te reinigen en biedt praktische ruimte op het aanrecht in elke keuken. Bovendien wordt de inbouwspoelbak van bovenaf in het werkblad geplaatst.

Een overzicht van de inbouwspoelbakken  

ONDERBOUWSPOELBAKKEN

Een onderbouwspoelbak biedt ook meer ruimte, omdat alle techniek behalve de kraan onder het werkblad verdwijnt. Dit voorkomt hoekjes en gaatjes waarin zich vuil kan ophopen en geeft uw keuken een stijlvolle uitstraling. De hoge functionaliteit van bijvoorbeeld de collecties Timeline of Siluet en de veelzijdigheid van de klassieker Subway zorgen voor een keukenontwerp als uit één stuk en vormen een uitstekende keuze voor de moderne keuken.

Een overzicht van de onderbouwspoelbakken

Stabiel, robuust en van hoge kwaliteit

Als het design van een moderne keuken tijdloos moet zijn, dan dient het materiaal ook extreem duurzaam te zijn zodat u lang plezier van uw droomkeuken hebt. Villeroy & Boch kiest voor hoogwaardig keramiek voor onze spoelbakken. Het innovatieve materiaal TitanCeram, dat in de spoelbakken van Siluet wordt toegepast, biedt door de toevoeging van titaniumdioxide voor het eerst producten met een uniek, strak design en zeer dunne wanddiktes, strakke randen en alle voordelen van premium keramiek.

Hierdoor is de spoelbak bijzonder stootvast en krasbestendig en behoudt deze lang zijn karakteristieke glans. Dompel uzelf onder in de design wereld van Villeroy & Boch en ervaar de moderne stijl op een geheel nieuwe manier!

Gootstenen met moderne vormgeving Moderne spoelbakken