Open keukens en woonkeukens

Leven in een open ruimte

De woonkeuken is en blijft het centrum van het dagelijkse leven van elk gezin. Vroeger al kookten, aten en spraken de mensen elkaar al in de gezellige warme uitstraling van de keuken en werd er aan de keukentafel gewerkt. Dit zie je nog steeds. Belangrijke beslissingen worden vaak aan de keukentafel genomen. Ook vandaag de dag is een open keuken de centrale plek in elk huis. Hij draagt bij aan de gezelligheid van de ruimte, ziet er mooi uit en is dankzij de royale grootte ideaal voor enthousiaste koks. Een kookeiland maakt koken tot een ware beleving.

PRATEN EN GEZELLIGHEID

Maak van de keuken een fijne leefruimte

Het schijnt dat de beste feesten altijd in de keuken plaatsvinden. Met name een kookeiland is communicatief, biedt ruimte voor meerdere mensen en nodigt met barkrukken uit om te ontspannen. Of het nu gaat om een keuken in een woongroep, een gezinskeuken of voor feesten in eenpersoonshuishoudens: een woonkeuken zorgt voor onvergetelijke gezamenlijke herinneringen. Ook in het dagelijks leven biedt het concept veel voordelen: een open keuken biedt ouders de mogelijkheid om tijdens het koken de kinderen in de gaten te houden. Bovendien wordt de woonruimte dankzij de vloeiende overgangen vergroot, zodat het dagelijkse gezinsleven zich op een gezellige wijze afspeelt.

Naar onze modellen

KOOKEILAND

Samen koken - samen genieten

Een kookeiland in landelijke stijl is een echte aanwinst als u of uw gezin graag samen kookt. Aangezien het kookeiland van alle kanten toegankelijk is, kan de ruimte voor snijden, roeren en garneren optimaal worden gebruikt. Met meerdere personen koken is niet alleen sneller, maar wordt ook een gezellige belevenis. 

Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten

Als u graag voor anderen kookt, dan zorgt een open keuken met kookeiland ervoor dat u in gesprek met uw gasten aan de eettafel kunt blijven terwijl u de volgende gang bereidt. En met een stel barkrukken kunt u aan het kookeiland heel informeel van het eten genieten. De spoelbakken van de collecties Siluet en Timeline van Villeroy & Boch kunnen direct vlak in het werkblad worden ingebouwd voor een mooie uitstraling van de keuken. Een andere mogelijkheid bieden de collecties Subway en Cisterna met onderbouwspoelbakken voor een harmonieuze integratie in de moderne keuken.

Ontdek de vlakinbouw spoelbakken Onderbouwspoelbakken voor een harmonieuze integratie

OPBERGRUIMTE

Alles altijd bij de hand

Een kookeiland biedt niet alleen een praktisch werkoppervlak, maar ook veel ruimte om potten en pannen te bewaren net als koel en/of donker te bewaren etenswaren. Bovendien is het ontwerp van het aanrecht ideaal om keukenmachines binnen handbereik te plaatsen.

Spoelbakken van de collectie Timeline, perfect voor uw droomkeuken