Uw stijl: De elegante keuken

Een elegante keuken combineert design en functionaliteit op het hoogste niveau. Liefhebbers van elegante keukens hechten bijzonder belang aan geselecteerde materialen en een nauwkeurige verwerking, want het oog wil natuurlijk ook wat. 

Heldere vormen, glanzende fronten, hoogwaardige werkbladen van natuursteen en hightech elektrische apparaten voegen een vleugje luxe aan de keuken toe. De elegante keuken wordt gecompleteerd door een spoelbak van hoogwaardig keramiek dat even chique als duurzaam is. 

“Het geheim van elegantie ligt in de eenvoud der dingen."

- Christian Dior -

Dankzij hun randloze integratie in het werkblad passen vooral vlakinbouw spoelbakmodellen bijzonder goed in elegante keukens met hoogwaardige werkbladen van fraai natuursteen.

Met afdruipvlak of als enkele spoelbak - onze collecties Subway Style, Siluet en Timeline overtuigen als "flat" uitvoering over de gehele linie.

Ook onderbouwspoelbakken met een krachtig design overtuigen in een elegante keuken. De hoogwaardige onderbouwspoelbakken van Villeroy & Boch passen esthetisch en subtiel in het totaalbeeld van de keuken, terwijl het werkblad het middelpunt is en de highlight van de keuken mag vormen.

Door een keukenspoelbak onder het werkblad te monteren, kunt u het hele werkblad royaal benutten. Gesneden levensmiddelen kunnen op deze manier direct in de spoelbak worden geschoven. Onze universele houten snijplanken en onze universele inhangvergieten zorgen voor extra werkniveaus en zijn niet alleen van bijzonder hoogwaardig, maar ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Bij onderbouwspoelbakken worden kranen en andere gewenste accessoires, zoals excenters en zeepdispensers, in het werkblad ingebouwd. Dankzij ons trendy kleurenaanbod kunt u een oplossing kiezen die zich subtiel ton-sur-ton in het totaalbeeld integreert of juist een expressief contrast met de rest van uw inrichting vormt

Passende collecties voor uw elegante keuken

Collectie

Subway Style vlakinbouw spoelbakken - Zo veelzijdig als het leven

Lees meer

Collectie

Steel Shower – Design over de gehele linie

Naar Steel Shower

Collectie

Subway onderbouw-spoelbak - Zo veelzijdig als het leven

Ontdek het nu

Collectie

Finera – Voor bijzondere persoonlijkheden

Naar Finera