Uw stijl: De open keuken en de woonkeuken

De woonkeuken is en blijft het centrum van het dagelijkse leven van elk gezin. Vroeger al kookten, aten en spraken de mensen elkaar al in de gezellige warme uitstraling van de keuken en werd er aan de keukentafel gewerkt. Belangrijke beslissingen worden vaak aan de keukentafel genomen. Ook vandaag de dag is een open keuken de centrale plek in elk huis. Het draagt bij aan de gezelligheid van de ruimte, het ziet er mooi uit en het is dankzij de royale grootte ideaal voor enthousiaste koks. Een kookeiland maakt koken tot een ware beleving.

Maak van de keuken een fijne leefruimte

Het schijnt dat de beste feesten altijd in de keuken plaatsvinden. Met name een kookeiland is communicatief, biedt ruimte voor meerdere mensen en nodigt met barkrukken uit om te ontspannen. Of het nu gaat om een keuken in een woongroep, een gezinskeuken of voor feesten in eenpersoonshuishoudens: een woonkeuken zorgt voor onvergetelijke gezamenlijke herinneringen.

Ook in het dagelijks leven biedt het concept veel voordelen: een open keuken biedt ouders de mogelijkheid om tijdens het koken de kinderen in de gaten te houden. Bovendien wordt de woonruimte dankzij de vloeiende overgangen vergroot, zodat het gezinsleven communicatiever en levendiger wordt. Zo wordt de keuken een ontmoetingsplek - met veel ruimte, individualiteit en karakter.

Samen koken

Een kookeiland in landelijke stijl is een echte aanwinst als u of uw gezin graag samen kookt. Aangezien het kookeiland van alle kanten toegankelijk is, kan de ruimte voor snijden, roeren en garneren optimaal worden gebruikt. Met meerdere personen koken is niet alleen sneller, maar wordt ook een gezellige belevenis.

Steel Shower keukenkraan van Villeroy & Boch
Subway Style keukenspoelbak van Villeroy & Boch
Samen genieten

Als u graag voor anderen kookt, dan zorgt een open keuken met kookeiland ervoor dat u in gesprek met uw gasten aan de eettafel kunt blijven terwijl u de volgende gang bereidt. En met een stel barkrukken kunt u aan het kookeiland heel informeel van het eten genieten. De spoelbakken van de collecties Subway Style en Siluet van Villeroy & Boch kunnen direct vlak in het werkblad worden ingebouwd voor een mooie uitstraling van de keuken. Een andere mogelijkheid bieden de collecties Subway en Cisterna met onderbouwspoelbakken voor een harmonieuze integratie in de moderne keuken.

Passende collecties voor uw open keuken

Collectie

Subway Style - Zo veelzijdig als het leven

Subway Style ontdekken

Collectie

Subway Style Shower – Zo veelzijdig als het leven

Ontdek het nu

Collectie

Siluet - De schoonheid van fijne vormen

Naar Siluet

Collectie

Umbrella Flex - Pure elegantie in vorm gebracht

Naar Umbrella Flex