Architectura

Klassiek design dat op een eigentijdse manier wordt geïnterpreteerd

Groenten schoonmaken, pasta afgieten of vazen vullen; op geen enkele andere plaats in de keuken is het zo levendig en de spoelbak vormt vaak het middelpunt. Des te belangrijk om hiervoor een oplossing te vinden die niet alleen optisch fraai is, maar ook praktische voordelen biedt. Met een keukenspoelbak uit de serie Architectura maakt u in elk opzicht een uitstekende keuze. Want het klassiek design is net zo sympathiek als doordacht.

Een sympathieke verschijning

De Architectura keukenspoelbakken overtuigen met een klassiek, vertrouwd design dat uitstekend bij verschillende inrichtingsstijlen past.
Met homogene vlakken en een harmonieuze lijnvoering passen net zo goed in stedelijke, moderne keukens als in landhuisstijl-keukens. Bij het ontwerp hebt u de keuze uit tussen 13 keramiekkleuren. Hiermee geeft u uw keuken een persoonlijk tintje en perfectioneert u de algemene indruk.

Hoogwaardig en veredeld keramiek

De Architectura keukenspoelbakken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en daardoor bijzonder hitte- en koudebestendig. Hete pannen of diepvriesproducten kunnen probleemloos worden geplaatst en gangbare huishoudelijke zuren laten geen sporen na. De veredeling met CeramicPlus garandeert u ook een bijzondere hygiëne en een eenvoudige reiniging. Allemaal voordelen die u in het dagelijks leven zeer zult waarderen.


Voordelen van keramiek CeramicPlus