Como

Geminimaliseerd op het hoogste niveau

U houdt van een strak design, zonder afbreuk te doen aan comfort? Met een keukenkraan uit de reeks Como hoeft u geen compromissen te sluiten: de veelzijdige modellen overtuigen ondanks de heldere, puristische vormtaal door een maximale functionaliteit. Ontdek de perfecte oplossing voor uw individuele behoeften en geniet van een design dat niets te wensen overlaat.

Purisme in optima forma

Een elegant lichaam, een slanke uitloop en een subtiele hendel: dat is het puristische designconcept van de geliefde Como kranen. De nieuwe modellen Como Sky en Como Sky Shower onderstrepen het rechtlijnige design met een hoge, horizontale uitloop. De lage modellen Como en Como Shower overtuigen met een schuine uitloop. 

Kies voor de minimalistische vormtaal van Como en geef uw spoelbak een esthetische uitstraling.

Optimale functionaliteit

Como kan via de subtiele hendel comfortabel met één hand worden bediend. Dankzij de hoge uitloop bieden de nieuwe modellen Como Sky en Como Sky Shower u bijzonder veel comfort bij het afwassen; dit wordt nog eens versterkt door het grote zwenkbereik van de uitloop. Como Sky Shower zorgt voor maximale bewegingsvrijheid met de lange, geïntegreerde slangsproeier. En bij een spoelbak voor het raam overtuigt Como Window dankzij de bijzondere flexibiliteit

Naar de modellen

Kwaliteit die overtuigt

Alle Como kranen zijn gemaakt van fijn, massief roestvrij staal, waardoor ze extreem duurzaam en eenvoudig te reinigen zijn. Uiteraard is het hoogwaardige materiaal roestvrij, zodat er geen stoffen in uw drinkwater terechtkomen. Alle aanvullende componenten, zoals perlators en slangen, zijn afkomstig van de betreffende Europese marktleider. Zo overtuigt Como niet alleen met het minimalistische uiterlijk, maar ook met de hoogste kwaliteit.

De voordelen van de kranen

Subway Style 60 von Villeroy & Boch

COMO ANTHRACITE 

  • De kleuren van de collectie Como worden uitgebreid met de populaire antraciet finish
  • Antraciet-PVD-coating over het gehele oppervlak en hoogwaardige roestvrijstalen behuizing 
  • Verkrijgbaar als hoge- en lagedrukvariant in de versies Como en Como Shower; extra raamfunctie beschikbaar bij de hogedrukmodellen