DE PERFECTE TEGENHANGER VOOR DE DAGELIJKSE BESLOMMERINGEN
Beleef wellness in een nog nooit eerder gekende perfectie en kwaliteit.
s

Indoor & outdoor whirlpools van Villeroy & Boch

Buitenspas van Villeroy & Boch

Indoor whirlpools van Villeroy & Boch

Een bron van welzijn

Naast de ontspanningsfactor biedt uw comfortabele whirlpool bovendien positieve effecten voor de gezondheid. Het zachte borrelen helpt tegen spanning en zorgt ervoor dat stress verdwijnt. Het stimuleert tevens de doorbloeding, verstevigt het bindweefsel en versterkt het immuunsysteem - een echte bron van welzijn en gezondheid. Duik erin – in uw persoonlijk moment van welzijn: dankzij de aangename combinatie van water, warmte en massage zorgt een whirlpool voor herstel van lichaam en geest. In de rustige waterstroom verdwijnen alle stress en spanning van de dag om ruimte te maken voor een gevoel van heerlijke ontspanning. Tegelijkertijd geeft het stimulerend opborrelen van het water nieuwe energie – en bij een outdoor whirlpool ook uitzicht op de natuur.

Actueel

Outdoor whirlpools

Tegoedbonactie

Verzeker uzelf nu van een tegoedbon ter waarde van 540€!

Onderwerpen

De whirlpool – een bron van vitaliteit en gezondheid

Een ontspannen bad in een bruisende whirlpool is een ware weldaad voor uw geest: Aangenaam omgeven door de warmte van het water kunt u even helemaal loskomen van de dagelijkse routine.

Outdoor whirlpools

JetPaks

Bij deze spabaden heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste jetcombinatie te combineren met uw lievelingsplaats. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 16 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats – voor een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving.

Indoor whirlpools

Whirlpool-systemen

Villeroy & Boch combineert innovatieve whirlpool-technologie met een aantrekkelijk design, een ruime keuze aan fraaie badmodellen en natuurlijk de allerbeste kwaliteit.