Outdoor whirlpools – onze referenties
De beste referenties zijn onze tevreden klanten! Wij danken u hartelijk voor de vele ingezonden foto's en de aardige woorden! Wij wensen al onze klanten heel veel plezier met hun outdoor whirlpool! Bent u al klant? Onze pagina met de referenties wordt momenteel opgebouwd. Help ons en stuur een foto en een beschrijving van uw ervaringen met uw whirlpool naar info-spa@villeroy-boch.com. Wij kijken uit naar uw inzending. Hartelijk dank!
Een uitstekende beslissing!
Toen we door het ontbreken van de technische vereisten af moesten zien van een echt zwembad van het bedrijf Löchte in Münster, hebben we na intensief en zeer deskundig overleg (in vergelijking met andere bekende fabrikanten) voor een whirlpool van Villeroy & Boch gekozen.

Ter referentie
Heerlijke ontspanning
We waren niet van plan om een whirlpool in deze prijsklasse te kopen! We kenden de Villeroy & Boch Just Silence whirlpool al van foto's, maar toen we ervoor stonden wilden we geen enkel ander model meer zien!

Ter referentie
Nkzij het persoonlijke advies heb ik het juiste perspectief gevonden
Zwembad of whirlpool - deze vraag houdt me dit voorjaar bezig na een bezoek aan het bedrijf Pool- & Wellness-Perspektiven in Langenfeld. Na adviesgesprekken van enkele uren in de showroom en in mijn tuin, waarbij mevrouw Stegmann de verschillende opties besprak, was het duidelijk: het wordt een Just Silence! Ter referentie
Al met al zeer aan te bevelen!
De Just Silence past met zijn decente ontwerp perfect in onze tuin en is ook 's avonds gesloten een echte blikvanger door de subtiele maar effectieve verlichting.   Ter referentie
Voor liefhebbers van de architectonische vormgevingsmogelijkheden van een strakke en sobere stijl.
Zilver – de kleur met glamourfactor. Ons titanium-zilver, een lichte grijstint, maakt een bijzonder lichte indruk. De metallic-glans, die alleen in deze kleurtoon te vinden is, doet denken aan het element waaraan het zijn naam en zijn hoge kwaliteit te danken heeft. 

Ter referentie
Een whirlpool welke al onze verwachtingen heeft overtroffen.
Een ervaring als 'van een andere planeet' en een whirlpool welke al onze verwachtingen heeft overtroffen. Onze nieuwe aanwinst is één en al klasse, elegantie en stijl, en we zijn bijzonder trots dat hij ons huis siert. 

Ter referentie
Wij zijn dol op het product. Daarom zijn we er zo blij mee:
  • Hoogwaardig product met flexibel JetPak-systeem
  • Zeer eenvoudige bediening en reiniging
  • Goed filtersysteem (zelfs de kleinste vuildeeltjes komen snel in het filter terecht)
  • Geen storende geluiden tijdens het gebruik

Ter referentie
Ideaal om bij te komen van de stress van alledag!
In uw eigen huis wordt de whirlpool een plaats van rust en kracht die u wanneer u maar wilt alleen of met uw gezin kunt bezoeken.

Ter referentie