Onderhoudsvrije constructie
De buitenspas van Villeroy & Boch bestaan uit een duurzame, robuuste, volledig gesloten en bovendien houtvrije onderconstructie, die het binnendringen van vocht en ongedierte voorkomt: Endura FrameTM.

EnduraFrame™ – De 100% houtvrije whirlpool-constructie die een leven lang meegaat

Uw Villeroy & Boch buitenwhirlpool is gemaakt met de grootste precisie en met behulp van de best materialen die er zijn. Elke Villeroy & Boch outdoor whirlpool is gebouwd op basis van de gepatenteerde EnduraFrame™ constructie, een stevig gegoten ABS-frame zonder hout of metaal dat nooit kan rotten of corroderen. Onze state-of-the-art constructiemethoden bieden duurzame ondersteuning voor uw hot tub en de duizenden kilo water erin. De gegoten ABS EnduraBase™, EnduraBeam™ structurele kolommen en andere EnduraFrame™ componenten worden telkens zeer nauwkeurig uitgelijnd zonder ruimte voor menselijke fouten. Maak u dus geen zorgen en geniet van het comfort en de ontspanning. Uw Villeroy & Boch outdoor whirlpool is uitstekend gebouwd en biedt u zorgeloos plezier.

Kwaliteit die u ziet en die u niet ziet

Kwaliteit staat aan de basis van elke beslissing bij de ontwikkeling van een outdoor whirlpool van Villeroy & Boch. Het ontwerp en de technische processen zijn ongeëvenaard. Dit komt tot uitdrukking in wat u ziet en wat u niet ziet. Componenten zoals het EnduraFrame™ worden met de grootste nauwkeurigheid gebouwd en met zorg geassembleerd. Er worden extra steunen toegevoegd voor delen die veel worden gebruikt om de algehele constructie van de buitenwhirlpool te versterken en voor een exacte pasvorm te zorgen. De gegoten EnduraBase ™ basis van composietmateriaal van de hot tub beschikt over handgrepen voor het verplaatsen van de buitenspa, handige sleuven voor eenvoudige elektrische aansluiting, ventilatie om ongewenst ongedierte buiten de deur te houden en een gemakkelijk te bereiken externe afvoer.

Beter gebouwd omdat wij dat belangrijk vinden

Optimale kwaliteit in elk detail: Van de bodem tot en met de kleinste jet, Villeroy & Boch outdoor whirlpools worden gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Het doel van de productieprofessionals en het gehele bedrijf is operationele uitmuntendheid en kwaliteit voor u, de eigenaar van de buitenwhirlpool. Onze strenge procedurele aanpak bij de fabricage vermindert de mate van variatie of kans op fouten bij het bouwen van uw outdoor whirlpool.