Onderhoudsvrije constructie

De spa's van Villeroy & Boch bestaan uit een duurzame, robuuste, volledig gesloten en bovendien houtvrije onderconstructie, die het binnendringen van vocht en ongedierte voorkomt: Endura FrameTM.


EnduraFrame™ – de 100% houtvrij en extreem duurzame spa-constructie

Buitenspa's van Villeroy & Boch worden tot op het kleinste detail met de hoogste precisie en materialen van de hoogste kwaliteit gemaakt.

Elke spa van Villeroy & Boch is voorzien van een gepatenteerde EnduraFrame™-bodemconstructie van robuust ABS-kunststof, zonder hout of metaal. De constructie is hierdoor bijzonder duurzaam en corrosievrij. Ons moderne ontwerp zorgt voor een hoge stabiliteit en belastbaarheid van uw spa, die met enkele honderden liters is gevuld. De structurele elementen van EnduraBase™ en EnduraBeam™, gemaakt van ABS-kunststof, en andere EnduraFrame™-componenten worden uiterst nauwkeurig gefabriceerd en past altijd 100% nauwkeurig. Menselijke constructiefouten worden zo uitgesloten.

Geniet van comfort en pure ontspanning! Uw buitenspa van Villeroy & Boch is bovengemiddeld belastbaar en betrouwbaar.

Kwaliteit van binnen en buiten

Kwaliteit staat bij de bouw van een Villeroy & Boch buitenspa op de eerste plaats. Het design en de constructie zijn uniek. Dit is zowel aan de binnen- als de buitenkant te zien. Componenten zoals EnduraFrame™ worden met laserprecisie vervaardigd en met de grootste zorg gemonteerd. Op plaatsen met een sterke belasting worden extra banden aangebracht om de algehele stabiliteit te vergroten en voor een perfecte pasvorm te zorgen.

De gesloten EnduraBase™-spabodem beschikt over veilige draaggrepen, een praktische kabelgeleiding voor de elektrische bedrading, ventilatieopeningen voor bescherming tegen ongedierte en een gemakkelijk bereikbare externe afvoer.

Optimale constructie dankzij grootste zorgvuldigheid

Topkwaliteit tot in het kleinste detail:

Van de onderbouw tot de kleinste jet – buitenspa's van Villeroy & Boch voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het doel van onze ontwerpers en het hele bedrijf is om u als eigenaar van de spa optimale prestaties en kwaliteit te bieden. Vanwege ons productieconcept zijn afwijkingen en fouten in het ontwerp zo goed als uitgesloten.