JetPaks - op maat gesneden massage-units

JetPaks - op maat gesneden massage-units

Bij deze spabaden heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste jetcombinatie te combineren met uw lievelingsplaats. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 16 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats – voor een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving. Dankzij de gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw spabad op elk gewenst moment uitbreiden met JetPaks met de nieuwste jettechnologieën. Welke andere spabaden kunnen zo eenvoudig aan de individuele wellnessbehoeften en voorkeuren van hun gebruikers worden aangepast?

Wat is een JetPak?

JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen worden geplaatst en hiermee voor alle soorten massage geschikt zijn. Dankzij de vrij te configureren plaatsing van deze elementen kunt u de douchecombinatie van uw voorkeur geheel naar wens met uw lievelingsplaats combineren. Vanwege de JetPaks is het aantal vereiste leidingen in de buitenspa kleiner; hierdoor neemt de kans op storingen af. Bovendien maakt dit een aanzienlijke energiebesparing en tegelijkertijd hogere prestaties vergeleken met traditionele buitenspa's mogelijk.

JetPak-technologie

Wellness Flow Therapy

De Wellness Flow-therapie ontspant lichaam en geest – van een lichte en zachte massage tot een krachtige kneedmassage met dieptewerking. Snel worden de dagelijkse spanningen opgelost in een gevoel van welbevinden. Klein verschil van de JetPaks met een groot neveneffect: de optimale plaatsing van de nekjets. Alleen doordat de JetPaks voor dit soort therapie exact boven de schouders zijn geplaatst, kan zich hier hun heilzame werking ontplooien.

Wellness Flow Therapy Villeroy & Boch
JetPaks: Oscillator
Oscillator

Ultieme kneedmassage. Royale kneedmassage, die als een persoonlijke masseur alle belangrijke delen van uw rug bereikt en ontspant.
Video bekijken

JetPaks: Fibro Therapy
Fibro Therapy

Pijnstillend en gezondheidsbevorderend. Het unieke kneedprincipe maakt de onderrug los, terwijl een diepe, langdurige massage ter hoogte van de borstwervels ervoor zorgt dat u tot rust komt. Video bekijken

JetPaks: Neck Massage
Neck Massage

Doelgerichte therapie voor de nek. Krachtige massage door de nek- en schouderjets die diep in het weefsel dringen om spanningen weg te nemen en nieuwe energiebronnen te genereren – vooral na lang werken op kantoor en achter de computer.

Video bekijken

JetPaks: Wellness
Wellness

Het gezonde combineren met wellness. Deze combinatie van verschillende typen jets tot één massagebeleving is uiterst populair bij iedereen die iets voor zijn algehele gevoel van welbevinden wil doen.

Video bekijken

Fusion

Deze als zachte vierpuntsmassage ontworpen jet-combinatie overgiet uw nek en schouders met een weldadige waterstraal.

 

Refresh

Maximale ontspanning. De massage met dieptewerking voor de onderrug in combinatie met een licht kneden van de schouderbladen, ontspant lichaam en geest.
 

Sport Flow Therapy

Afhankelijk van plaatsing, combinaties en intensiteit van de roterende, pulserende, masserende of knedende jets worden de spieren losgemaakt of versterkt. En wel precies daar waar het goed doet: in de nek, de schouders, het bovenste of middelste deel van de wervelkolom of de lendenwervels.

Sport Flow Therapy Villeroy & Boch
JetPaks: Pulsator
Pulsator

Zachte, pulserende massage. Zes roterende en pulserende jets brengen een prettige massagebeleving teweeg en stellen u in staat tot rust te komen.


 Video bekijken

JetPaks: Deeprelief
Deeprelief

Diepe pijnverzachting. De krachtige, tot in moeilijk bereikbare zones doordringende massage maakt zelfs diep gelegen verkrampte spieren los.

 

Video bekijken

JetPaks: Neckblaster
Neckblaster

Maximale ontspanning. Diepgaande massage voor het losmaken van de spieren in nek en schouders, vooral na lange kantoor- en computerwerkzaamheden.

Video bekijken

JetPaks: Alleviate
Alleviate

Perfect aangepaste therapie. Acht doelgerichte therapiejets, die elk een andere uitwerking hebben op massagepunten en spierzones van het lichaam.


 Video bekijken

JetPaks: Gyro´ssage
Gyro´ssage

Een zacht, rustgevend gevoel. Vijf roterende Single Pulse-jets zorgen voor een ritmisch knedende massage voor de hele rug – ideaal om uzelf in een rustige, meditatieve toestand te brengen.


 Video bekijken

JetPaks: Acutherapy
Acutherapy

Doelgerichte ontspanning. Diep in het weefsel masserende sproeiers nemen spanningen in de spieren weg, weer andere maken de schouderpartij en de middenrug met lichte druk los.


Video bekijken

Relax Flow Therapy

Genieten van het moment, de weldadige warmte van uw spa, het zachte tintelen van een verkwikkende massage – met de Relax Flow Therapy wordt mentale stress helemaal vanzelf afgebouwd. De innovatieve JetPak technologie zorgt voor nog meer comfort: met één druk op de knop kunnen met name de 2-traps pompen van de powermassage op een zachte relaxmassage worden ingesteld. Een verdere fijnafstelling is bij elke JetPak mogelijk.

Relax Flow Therapy Villeroy & Boch
JetPaks: Rainshower
Rainshower

Ongeëvenaard tintelend. Terwijl u iets goeds doet voor uw huid, vermindert de weldadige en zachte massage tegelijkertijd mentale stress. Deze douchejets zijn er alleen in de JetPaks van Villeroy & Boch.


Video bekijken

JetPaks: Lumbar
Lumbar

Doelgerichte therapie voor uw onderrug. Speciale drukpunten in de onderrug krijgen een diepgaande hydromassage – dus juist de zone die bij het lopen, zitten en tillen enigszins stijf wordt.Video bekijken

JetPaks: Spinal´ssage
Spinal´ssage

Totale ontspanning. Met de twee roterende en pulserende jets wordt een ultieme ontspanning van vooral de middenrug bewerkstelligd – een eenvoudige maar toch uiterst effectieve massage.


Video bekijken

JetPaks: Spinal Health
Spinal Health

Krachtige therapie voor de rugspieren. De zowel losmakende als versterkende massage van de spieren ter hoogte van de wervelkolom zorgt voor een diepgaande ontspanning.

Video bekijken