Kortere leidingen, meer vermogen
Terwijl bij traditionele spabaden een schijnbaar eindeloos netwerk van leidingen standaard is, hebben wij daarvoor een intelligente oplossing ontwikkeld: de geavanceerde JetPak-technologie. Dit betekent tot wel 90% minder leidingen dan tot nog toe gebruikelijk, het minimaliseert het risico van lekkages en is veel veiliger en energiezuiniger dan de systemen van andere fabrikanten.

Geniet van alle jets tegelijkertijd

Villeroy & Boch outdoor whirlpools zijn de krachtigste buitenwhirlpools die er zijn. Het unieke ontwerp van het JetPak Therapy System maakt uw whirlpool efficiënter en krachtiger. Alle andere conventionele whirlpools, zelfs modellen met meerdere pompen, vereisen richtkleppen. Deze kleppen sluiten het water af in sommige delen van de outdoor spa om te garanderen dat de jets elders over voldoende druk beschikken. Slechts een beperkt aantal van de jets kan tegelijkertijd volledig worden ingeschakeld. Omdat Villeroy & Boch buitenwhirlpools beter zijn ontworpen, kan iedereen in de buitenspa de jets hoog zetten en tegelijkertijd van een persoonlijk aangepaste hydromassage genieten.

U kunt de massage-intensiteit bepalen

Outdoor whirlpools van Villeroy & Boch zijn echt unieke buitenwhirlpools omdat ze een volledig persoonlijke therapie bieden voor iedereen die de whirlpool gebruikt. Niet alleen kunnen alle gebruikers hun favoriete JetPak massage kiezen, elke JetPak beschikt over het vermogen om de perfecte intensiteit te bieden. En gebruikers die de voorkeur geven aan een subtielere of zachte massage kunnen de intensiteit eenvoudig verlagen met de instelling op elke JetPak.

Krachtige whirlpool-therapie en efficiënt gebruik

Onze buitenwhirlpools zijn ontworpen als krachtigere whirlpools die minder energie gebruiken. Het PowerPlus™ technologieconcept wordt mogelijk gemaakt door de superieure techniek van het JetPak Therapy System. Villeroy & Boch outdoor whirlpools beschikken over tot 90% minder leidingen dan vergelijkbare conventionele whirlpools. Minder leidingen betekent minder waterwrijving en dit betekent dat u over krachtigere jets en krachtigere massages beschikt en tegelijkertijd minder energie gebruikt. Uw krachtige JetPak™ massages voelen geweldig en u hoeft zich geen zorgen te maken over de energiekosten.