Acryl - 45 jaar competentie

Villeroy & Boch produceert sinds 1969 hoogwaardige acrylproducten – en dat dankzij haar ruim 265-jarige innovatiekracht en expertise op het gebied van vormgeving volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en met een gevarieerd assortiment. De perfecte design-oplossing. Acryl kan in elke gewenste vorm worden gebracht. Daarom zijn acryl-baden en douchevloeren ideaal geschikt voor een creatieve, moderne badkamerinrichting. Het warme materiaal, dat aangenaam voor de huid is, nodigt uit tot relaxen en ontspannen. Het breuk- en kleurvaste acryl onderscheidt zich tevens door de gladde, anti-slipoppervlakken, is gemakkelijk te reinigen en behoudt lang zijn glans.

De voordelen van acryl-producten

Veelzijdig, voordelig, betrouwbaar

Villeroy & Boch produceert sinds 1969 hoogwaardige acrylproducten – en dat dankzij haar ruim 265-jarige innovatiekracht en expertise op het gebied van vormgeving volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en met een gevarieerd assortiment. Vandaag de dag worden onze acrylproducten in België geproduceerd. Het materiaal acryl heeft veel kwaliteitskenmerken. Ook de grote keuze aan hoogwaardige acrylbaden van Villeroy & Boch, de duurzame kwaliteit, het optimale comfort en de grote designdiversiteit springen in het oog.

Materiaal

Villeroy & Boch gebruikt uitsluitend platen van gegoten sanitairacryl (PMMA). Het door en door gekleurde en porievrije materiaal is bijzonder stootvast en in grote mate bestand tegen beschadigingen door vallende voorwerpen. En als het ooit nodig zou zijn, kan het 3-4 mm dikke materiaal eenvoudig en zonder zichtbare sporen worden gerepareerd. Door het gebruik van acryl is het mogelijk een groot aantal verschillende vormen te produceren. Het materiaal acryl heeft een isolerende werking en neemt snel de aangename temperatuur van het badwater aan. Acryl is kleurecht – de producten behouden lang hun kleur en glans.