Whirlpoolsystemen voor baden
Villeroy & Boch combineert innovatieve whirlpool-technologie met een aantrekkelijk design, een ruime keuze aan fraaie badmodellen en natuurlijk de allerbeste kwaliteit. Combineer uw indoor whirlpool: luchtjets, waterjets of een combinatie ervan, met witte of gekleurde LED-verlichting – op deze manier ontstaat uw unieke, geheel persoonlijke wellness beleving.
Ontdek uw persoonlijke wellness-oplossing

Luchtjets, waterjets of een combinatie van beide: de Villeroy & Boch whirlpoolsystemen bieden in alle varianten optimaal genot. Elk systeem is voor veel verschillende badmodellen verkrijgbaar. De luchtmassage is vitaliserend en maakt vastzittende spieren effectief los. De waterjets zorgen voor een doelgerichte stimulatie van uw spieren en stimuleren de lokale stofwisseling. De combinatie van beide technologieën is een uniek middel tegen vastzittende spieren. Bovendien wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Neem ons aanbod nu aandachtig onder de loep. Ontdek de verschillende voordelen van de systemen en kies zelf in welke variant u het liefste wilt ontspannen. Uw Villeroy & Boch dealer geeft uw graag persoonlijk advies.

Het luchtsysteem voor een vitaliserende massage

Airpool

Bij de AirPools wordt lucht via speciale jets in het bad geblazen en fijn verdeeld. Deze luchtjets zijn in de bodem verzonken en zorgen voor een stimulerende massage. De leidingen van de bodemjets worden na het whirlen droog geblazen.

Het watersysteem voor een doelgerichte massage van het lichaam

HydroPool

Het badwater wordt door een pomp uit het bad gepompt. Vervolgens komt het water via de waterjets terug het bad in. De massagestraal van de Hydropool stimuleert de spieren en houdt de lokale stofwisseling op gang. Het resterende water wordt afgevoerd.

Een combinatie van AirPool en HydroPool

Combipool

Alles in één: luchtjets in de bodem van het bad en waterjets (afhankelijk van het model) in het ruggedeelte, aan de zijkanten en/of in het voetengedeelte De jets aan de zijkant kunnen ook los van elkaar worden ingesteld. Zo wordt het lichaam compleet gemasseerd. Spanningen verdwijnen en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

U hebt de vrije keuze
Welke wellness-variant u ook kiest: het door u gewenste whirlpoolsysteem kan met groot aantal elegante Villeroy & Boch baden gecombineerd worden.