Zuinig, efficiënt en milieuvriendelijk
Combineer ontspanning en milieubewustzijn met een whirlpool van Villeroy & Boch
Zuiniger dan u denkt
Milieubewustzijn is geen luxe, maar een deugd en hetzelfde geldt ook voor zuinigheid. Een efficiënt gebruik van bronnen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarom kiezen veel mensen bijvoorbeeld voor een douche in plaats van een bad. Een outdoor whirlpool hoeft niet verkwistend te zijn als hij van hoge kwaliteit is en over een doordacht design beschikt.
Goede isolatie is het halve werk
Overwegingen die een rol spelen bij de bouw van huizen zijn ook van toepassing op de keuze van een outdoor whirlpool. Een goede geïsoleerde en hoogwaardige whirlpool verbruikt minder energie om het water op een aangename temperatuur te brengen en te houden. De uitstekende volledige schuimisolatie van onze outdoor whirlpools vermindert de kosten van elektriciteit tot ongeveer één tot twee euro per dag gemiddeld per jaar, afhankelijk van hoe u de whirlpool gebruikt. Dat is goed voor uw portemonnee en voor u: geniet van uw welverdiende ontspanning.
Slim design van de professional
Met name bij outdoor whirlpools is het belangrijk om erop te letten hoe de whirlpool er "onder de kap" uitziet. De constructie van de buisleidingen is hierbij essentieel. Interne, korte en goed geïsoleerde buizen hebben een zeer gering warmteverlies. Whirlpools van Villeroy & Boch beschikken over tot 90 procent minder buizen dan vergelijkbare producten en behoren hiermee volgens de California Energy Commission tot de zuinigste modellen in hun klasse. Bovendien houdt het geïntegreerde filtersysteem het water schoon, zodat u het slechts drie tot vier keer per jaar hoeft te vervangen.
Direct ter plaatse
Bij onze gespecialiseerde dealer kunt u de modellen meteen vergelijken en krijgt u deskundig advies over ons aanbod. Vind hier nu de beste dealers voor whirlpools bij u inde buurt.