Zorg voor uw persoonlijke wellness-oase
Naast de ontspannende werking van het water biedt uw whirlpool nog meer opties voor uw perfecte spa thuis.
Licht heeft een groot effect op onze gemoedstoestand en ons welzijn. De in uw whirlpool geïntegreerde lichtbalk met verschillende kleuren en de verlichte waterval zorgen voor een perfecte sfeer: diepgele en rode kleuren zorgen voor een verfrissende ervaring, terwijl diepblauwe en groene tinten echte ontspanning bieden. Naast het rustgevend kabbelen van het water kunt u de gewenste sfeer extra ondersteunen met muziek: de zachte klanken komen via een geïntegreerde stereo-installatie met Bluetooth direct naar uw Home Spa whirlpool.
Uw individuele welzijnspakket
Maak het gezellig: niets is vervelender dan wanneer er juist bij de ontspanning iets net niet klopt. De ergonomisch gevormde zitplaats en het comfortabele nekkussen zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw wellness whirlpool.
Tevens kunt u met behulp van verschillende JetPaks uw wellness belevenis in de outdoor whirlpool geheel aan uw wensen en stemming aanpassen. Bepaal zelf of u de voorkeur geeft aan zacht borrelend water of juist een verkwikkende massage. Overigens: de hoge temperatuur en de massagewerking van het water stimuleren de doorbloeding, waardoor de huid elastisch en rozig wordt en u beter slaapt – zodat u er net zo ontspannen uitziet als u zich voelt.