Houd een whirlpool party in de tuin
Uw whirlpool is een highlight bij elk feestje! De tijd die u met familie en vrienden doorbrengt, is iets zeer kostbaars. Des te mooier is het om samen plezier te maken, te lachen, te vieren, met lekker eten en lekkere drankjes... In de zomer, bij aangename temperaturen, vindt het feest buiten plaats – de tuin is dan niet alleen heel gezellig, maar biedt met uw outdoor whirlpool een heel bijzondere highlight voor u en uw gasten.
Perfecte partysfeer in de whirlpool
Uw comfortabele outdoor whirlpool zorgt voor een echte feeststemming - hier kunnen uw gasten feesten, het zich gemakkelijk maken, van de natuur genieten en een heel ontspannen avond beleven. Ook de kleine feestgangers verheugen zich op een whirlpool party: terwijl ze zich heerlijk in het water vermaken, hebt u ze altijd in het oog. Als u zin hebt in een rustige en ontspannen wellnessavond of -weekend met vrienden, dan biedt uw eigen spa thuis de passende locatie; wellness met vrienden zonder ver te hoeven reizen.
Het is overigens niet alleen het borrelende, weldadige water van uw whirlpool dat voor een perfecte feeststemming zorgt: via de geïntegreerde luidsprekers met Bluetooth-verbinding kunt u van uw favoriete muziek genieten. En wanneer u tijdens de schemering de geïntegreerde verlichting inschakelt en de waterval in alle mogelijke kleuren wordt verlicht, zorgt uw whirlpool voor een echt wow-effect!