Arrow-DownArrow-LeftArrow-RightArrow-UpCheck-LargeCheck-SmallasymetrischElement 7Element 1eckigElement 3Element 1Element 4Element 6ovalElement 5rundElement 4
Innovatie over de gehele linie
Engineering, techniek, design en afwerking – dat alles komt samen in een kwaliteitsproduct. Wij zijn erin geslaagd om een toch al unieke technologie opnieuw te verbeteren. Villeroy & Boch heeft voor zijn ‘nieuwe categorie spabaden’ een groot aantal technische snufjes ontwikkeld: Innovaties over de gehele linie.
Technologie

Onderhoudsvrije constructie

De whirlpools van Villeroy & Boch bestaan uit een duurzame, robuuste, volledig gesloten en bovendien houtvrije onderconstructie, die het binnendringen van vocht en ongedierte voorkomt.

Technologie

Hoge energie-efficiëntie

Outdoor whirlpools van Villeroy & Boch zijn waarschijnlijk de zuinigste ter wereld. De volledige schuimisolatie zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat.

Technologie

JetPak-technologie

Bij elke spa van de Comfort Line, Premium Line en Design Line kunt u de door u gewenste jetcombinatie combineren met uw lievelingsplaats. U kiest uit een groot aantal JetPaks en plaatst deze in een handomdraai op de plek van uw keuze.

Technologie

Kortere leidingen, meer power

Nieuwe intelligente aansluitingen vervangen bij Villeroy & Boch de eindeloos lijkende leidingen van de op de markt gebruikelijke whirlpools van andere merken. Dankzij de JetPakTM-technologie kan bij deze spabaden tot maar liefst 90% van de buisleidingen worden weggelaten.