Bathroom Poetry

Gesa Hansen meets Artis

 "Goed design laat het overbodige achterwege en biedt
toch ruimte voor de poëzie van een object."

— Gesa Hansen

De liefde voor design kreeg Gesa Hansen met de paplepel ingegoten, want ze komt uit een familie van meubilairontwerpers en architecten. Na haar studie aan de Bauhaus Universiteit en de Nagoya University of Arts werkte ze voor diverse ontwerpstudio's in Tokyo en Parijs. In 2009 volgde ze de familietraditie en richtte ze haar eigen label op, "The Hansen Family", met handgemaakte meubels in Scandinavisch design. Haar eerste collectie werd direct bekroond met talrijke prestigieuze designprijzen. Gesa Hansen had ook veel succes met het uitmuntende interieur van haar HFB Studio in Parijs. In 2015 werd ze door het tijdschrift Wallpaper tot één van de 200 belangrijkste ontwerpers ter wereld uitgeroepen.

Gesa Hansen ontwierp voor Villeroy & Boch een fascinerend nieuw kleurconcept, dat de klassiek elegante Artis wastafels en geselecteerde badcollecties een optimale individualiteit biedt.

Bekijk de persoonlijke visie van Gesa Hansens over stijl, design en de betekenis van de badkamer: Video starten

Gesa Hansens kleurinspiratie

De speciale Parijse manier van leven, de mensen en de natuur van de stad bij het veranderen van de seizoenen gaven Gesa Hansen inspiratie voor een spannend nieuw kleurconcept voor Villeroy & Boch: het frisse groen van de lente, het geel van de zomer, herfstachtige rozetinten en het heldere blauw van de winter. Gecompleteerd met drie elegante kleuren in zwart en grijs.

Naar de kleuren

"Er zijn geen mooiere en interessantere kleuren te vinden dan in de natuur."

— Gesa Hansen


Artis

Fijne vormen. Sterke kleuren.


Kleuren en vormen geven uitdrukking aan de eigen persoonlijkheid en vormen een populair stijlmiddel bij het interieurontwerp. De Artis wastafel-editie brengt de individuele stijl ook in de badkamer perfect tot uitdrukking. Met de 15 elegante kleuren van Gesa Hansen en de 4 subtiele vormen rond, ovaal, vierkant en rechthoekig zet de collectie een tijdloos klassiek accent in de moderne badkamer.

Collectie en producten

 "Villeroy & Boch staat voor familie, kwaliteit en traditie. Het design is bijzonder veelzijdig – van tijdloos klassiek, modern tot en met landelijk."

— Gesa Hansen


De badkamerinspirator
- vind uw stijl

Classic, Country of Metropolitan – ontdek nu veelzijdige ontwerpideeën voor een droombadkamer in uw stijl. Combineer naar hartenlust producten, kleuren en vormen en krijg met de badkamerinspirator waardevolle suggesties voor uw badkamer. Laat u inspireren!

Nu starten


Bathroom Poetry – bekijk andere afleveringen

Oliver Schweizer ontmoet Legato

Met heldere vormen, krachtige proporties en doelgerichte toepassing van licht creëert Oliver Schweizer spannende badkamerarchitectuur die voor een aangenaam gevoel zorgt. Wat inspireert hem tot zijn bekroonde ontwerpen?

Lees meer

Chris Hegeman ontmoet Subway 2.0 & Just Silence

Helder, puristisch en bijzonder comfortabel – de designtaal van Chris Hegeman komt tot uitdrukking in Subway 2.0 en Just Silence. Waarom onze designer bijzondere waarde aan details hecht?

Ontdek nu meer