Dining & Lifestyle

Cellini

50% korting op Cellini artikelen

Bespaar nu

Kerstprijsvraag

Doe mee en win
 

Lees meer

Onze cadeau-tips van de maand

Ontdek onze iconische cadeau-ideeën

Nu kopen

Wij geven u 10% korting cadeau

Abonneer u op de nieuwsbrief
 

Naar de aanmelding

Shop the Look - geïnspireerd door onze volgers

Om onze unieke inspiraties van Villeroy & Boch fans te zien, gelieve de statistieken cookies te aanvaarden.

Cookie toestemming aanpassen

Inspiratie

Collectie van de maand

Onze tips voor fraaie cadeaus in november: MetroChic

Ontdek het nu

Manufacture Rock

Sterke contrasten en buitengewone accenten

Ontdek nu

Nieuwsbrief

10 % welkom-tegoedbon bij aanmelding

Altijd op de hoogte met de Nieuwsbrief von Villeroy & Boch – nieuwe producten, exclusieve specials, lifestyle en food trends

Meld je nu aan

Tafelcultuur van zijn mooiste kant – met Villeroy & Boch

Zodat het gewone buitengewoon wordt en de feestdagen nog feestelijker worden. Dankzij de hoogwaardige Dining & Lifestyle-producten van Villeroy & Boch zult u nog meer plezier beleven aan bakken, koken en serveren. Vooral bij feestdagen is het belangrijk om passend servies en bestek, de juiste wijnglazen en de bijpassende decoratie-artikelen in huis te hebben. In het Dining & Lifestyle-assortiment van Villeroy & Boch vindt u alles wat u maar nodig hebt. Het assortiment is ongecompliceerd en is gedeeltelijk zelfs op feestdagen en bepaalde thema's gesorteerd. Maak normale barbecue-avonden uniek of geef uw eettafel een Aziatisch tintje. Het maakt niet uit voor welke Dining & Lifestyle-producten u hebt gekozen, want als u ze eenmaal hebt, wilt u gegarandeerd elke dag gasten ontvangen, zodat u uw tafel buitengewoon prachtig kunt aankleden.

* Alle klanten ontvangen in de periode van 21 november tot 28 november 2022 een korting van tot 20% ten opzichte van de niet-bindende adviesprijs van de merken like. by Villeroy & Boch en Villeroy & Boch in hun deelnemende House of Villeroy & Boch en in de Villeroy & Boch online shop. Uitgezonderd zijn afgeprijsde artikelen en alle Signature-collecties Amazonia Gifts, Anmut Gold, Avarua, Avarua Gifts, Grand Royal, MetroChic, MetroChic Gifts, MetroChic d’Or, MetroChic blanc, MetroChic blanc Gifts, Quinsai Garden Gifts, Signature bestekcassettes en cadeaubonnen. Niet van toepassing op cadeaubonnen en niet combineerbaar met andere kortingsacties. Alleen zolang de voorraad strekt.

My Club-leden krijgen ook tot 20% korting op Signature brand en 5X punten op aankopen tijdens de Zwarte Week. Om de korting in de online shop te verzilveren, logt u in op uw bestaande My Club-klantenaccount of registreert u zich in de online shop/ ter plaatse.

Bij het Huis van Villeroy & Boch wordt de korting bij de kassa verrekend. In de Villeroy & Boch online shop wordt de korting automatisch verrekend in het winkelmandje.