Online badkamerplanner

Ontwerp thuis uw droombadkamer

Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Win uw persoonlijke droombadkamer!

Doe mee met de grote online badkamerplanner-prijsvraag en maak kans op uw zelf ontworpen droombadkamer.

Plan tot 31-03-2017 de badkamer van uw wensen in onze badkamerplanner, vul het contactformulier in en stuur uw planning vervolgens naar een Villeroy & Boch partner bij u in de buurt. Met een beetje geluk wint u binnenkort uw persoonlijke wellness-oase.

Naar de deelnamevoorwaarden.


Nu plannen en winnen!


Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Een mooie badkamer is de persoonlijke welzijnsoase in uw huis. Een plaats waar u zich in alle rust kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Geniet thuis nog meer van het leven, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Met de online badkamerplanner kunt u uw badkamer met een paar stappen virtueel naar uw wensen plannen en ontwerpen.

Nu plannen

Ontwerp uw droombadkamer voor thuis.

Op de juiste manier plannen

Stap 1 badkamerplanner: De plattegrond

Maak uw
persoonlijke
kamervorm.

Stap 1
Stap 2 badkamerplanner: Bouwkundige omstandigheden

Voeg ramen,
deuren
en aansluitingen in.

Stap 2
Stap 3 badkamerplanner: De planning

Creëer uw droombadkamer geheel volgens uw eigen voorkeur.

Stap 3
Stap 4 badkamerplanner: De planning van uw badkamer

Ontvang de planning van uw badkamer.


Stap 4
Stap 5 badkamerplanner: Zoek een dealer

Laat u door een dealer in de buurt adviseren.


Stap 5

1. De plattegrond

Maak met behulp van onze voorgedefinieerde standaard kamervormen een overzichtelijke plattegrond met de afmetingen van uw badkamer. Als uw ruimte niet met de gegeven standaardvormen overeenkomt, hebt u met "VRIJE RUIMTE" de mogelijkheid individueel een plattegrond te maken. Als u schuine daken in uw planning wilt opnemen, klik dan op het daksymbool binnen de betreffende muren.

Stap 1:badkamerplanner De plattegrond

2. Bouwkundige omstandigheden

Om ervoor te zorgen dat uw plattegrond met de, werkelijkheid overeenkomt, kunt u bij stap twee heel eenvoudig deuren, ramen en aansluitingen invoegen. De 3D-badkamerplanner houdt rekening met deze informatie bij uw verdere planning, zodat u uw droombadkamer kunt ontwerpen zonder later ongewenste verrassingen tegen te komen.

Stap 2 badkamerplanner: Bouwkundige omstandigheden

3. De planning

Kies uit verschillende collecties unieke Villeroy & Boch producten en plaats deze op de gewenste plaatsen op uw plattegrond. Als een plaatsing vanwege de bouwkundige omstandigheden niet mogelijk is, dan geeft de badkamerplanner dit meteen aan. Dankzij de verschillende weergaven en perspectieven kunt u de afzonderlijke producten precies op elkaar afstemmen en uw ontwerpen altijd in de overzichtelijke 3D-weergave bekijken.

Stap 3 badkamerplanner: De planning

4. De planning van uw badkamer

Nadat u de planning met succes hebt voltooid, kunt u het ontwerp en alle belangrijke productinformatie en verdere planningsmogelijkheden als PDF ontvangen. Hiervoor hoeft u alleen uw voornaam, achternaam en e-mailadres in de betreffende vakken in te voeren. U ontvangt dan snel alle informatie die u nodig hebt om uw droombadkamer te verwezenlijken.

Stap 4 badkamerplanner: De planning van uw badkamer

5. Zoek een dealer

Laat u door een dealer in de buurt adviseren. Voer uw telefoonnummer in het betreffende vak in en kies de gewenste dealer in de lijst. Deze neemt vervolgens contact met u op om u bij de verdere planning van uw badkamer met competent advies te ondersteunen.

Stap 5 badkamerplanner: Zoek een dealer